Известие

Collapse
No announcement yet.

Фарове мечта за 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По принцип бели яркосветещи от размера 2-3мм, но доколкото се сещам различните цветове и големина имаха различни характеристики, май ще е по-добре първо да ги купя. Сега като се замисля май съм слагал все по 680 ома и не съм имал ядове.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Я, Мирчозо тунинг започва ъпгрейд......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Може да слагаш по 3 диода серийно с по един резистор около 150 ома на 3-те, ще грее по-малко резистора и ще имаш тройно по-малко резистори.
        Освен това не ги пускай на макс. ток, хем ще карат повече, хем и ще са ефективни - светлинния добив е обратно пропорционален на температурата при LED-овете.
        Дневни светлини ли ще правиш
        LED-овете са мания, както и неоните (примерно под колата), ама те май са забранени.
        Last edited by stef_nikolaev; d.m.y г., 00:31.
        Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
        "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Ами не, няма да правя дневни светлини(пък и с диоди от този размер просто няма как), нещо като габарити искам да стане, само че вградени в пласмасата пред рефлекторите. Я разкажи повече за това което имаш предвид, по принцип не ме бърка броя на резисторите, щото са евтинки, но ако е по-ефективно може и да се навия.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Нещо като това (този сайт ти смята всякакви варианти http://led.linear1.org/led.wiz) :
            Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
            "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Working...
            X